Offistente

Offistente

Offistente is als beheerder van de Werktuin de steun en toeverlaat van alle huurders.

Wij zijn uiteraard zelf ook gevestigd in de Werktuin. Naast het bemensen van de receptie, het beheren van het pand en de aanwezige faciliteiten bieden wij kantoor- administratieve en telefoonondersteuning op maat.

In geval van vragen, opmerkingen of het reserveren van een vergaderkamer kun je dagelijks tussen 9:00 en 17:00 uur terecht bij de receptioniste.

 
 

Offistente is een initiatief van 2MKB
We hebben groot aanbod aan diensten om ondernemers en organisaties breed te ondersteunen ondergebracht in verschillende specialistische concepten. Gespecialiseerd maar tegelijkertijd is alles beschikbaar via één vertrouwde partij, 2MKB!

Met 12websites.nl en 12drukwerk.nl helpen we je met webhosting, websites, webshops en drukwerk van visitekaartjes tot spandoeken en alles wat daar tussen zit.

Offistente levert diensten zoals kantoor- en telefoonondersteuning. Daarnaast wordt het beheer van de Werktuin, ondernemershuis Brunssum, verzorgt door 2MKB | Offistente.

Bij Completevents en haar partners kun je terecht voor hulp met organisatie, programmering, techniek en communicatie voor jouw evenementen.

Scroll naar boven