NLP-Zuid

NLP-Zuid

NLP-Zuid heeft zich ten doel gesteld om de mens bewust te maken van zijn onbewuste processen, in zijn denken, handelen en gedrag. Deze onbewuste processen zijn in de meeste gevallen ontstaan door conditioneringen en ervaring uit het verleden. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust. Alleen in geval dat onbewuste processen zorgen voor een ’problematisch’ gedrag, dan komt de mens in actie.

NLP-Zuid stelt zich ten doel om zoveel mogelijk mensen bewust te maken hoe belangrijk interne en externe communicatie is en hoe belangrijk het is om bewust te worden van het onbewuste handelen achter zijn gedrag.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de cursussen en opleidingen van NLP-Zuid. Groei en ontwikkeling ontstaan door jezelf open te stellen voor nieuwe zienswijzen en ervaringen, en je bewust te worden van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties.

Je wordt je bewust van zowel succesvolle als beperkende patronen en overtuigingen zodat jij weet wat je tegenhoudt en in beweging brengt en hoe je dit kunt inzetten of veranderen. Persoonlijke ontwikkeling betekent dat je vertrouwen en zekerheid kunt creëren wanneer je dat nodig hebt, zodat je vanuit keuzevrijheid kunt bereiken wat jij wilt.

Scroll naar boven