Huiskamer Hypotheken

Huiskamer Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies in Parkstad

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Parkstad en omgeving? Dan is Nick Vandijck dé aangewezen adviseur!

Zijn roots liggen in Parkstad en hij kent de omgeving goed. Hij vindt het belangrijk om lokaal werkzaam te zijn en te blijven. Nick onderscheidt zich van de klassieke garde door zijn persoonlijke aanpak. Hij komt graag bij jou thuis voor een eerlijk hypotheekgesprek. Wanneer dit niet mogelijk is, verwelkomt hij je graag in zijn eigen kantoorruimte. Huiskamer Hypotheken maakt hypotheekadvies voor iedereen toegankelijk. Hoe we dat doen? We geven jou op een laagdrempelige manier en in begrijpelijke taal advies. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als onafhankelijk adviseurs hebben wij toegang tot alle hypotheekverstrekkers, waardoor jij verzekerd bent van persoonlijk advies dat perfect aansluit op jouw wensen en situatie.

Woon je al in Parkstad en wil je verhuizen, of wil je juist je eerste woning hier kopen? In beide gevallen ben je Nick aan het juiste adres! Hij helpt je graag met de financiering bij het kopen van een (nieuwe) woning. Nick begeleid je van A tot Z en neemt al je zorgen weg.

 

Ben je van plan om een huis te gaan kopen, te verhuizen of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan vrijblijvend contact met Nick op (tel: 06 510 890 53). Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis. Hij verwelkomt je graag in zijn eigen huiskamer of komt naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. 

Scroll naar boven