12Websites

12Websites

Bij 12websites.nl helpen we je graag met alles wat nodig is op het gebied van online communicatie zoals domeinregistratie, webhosting, website, webshop, nieuwsbrief, social media.

Na een persoonlijke kennismaking tijdens een intakegesprek, doen we je een voorstel en als we het daarover helemaal eens zijn… dan gaan we aan de slag met de realisatie van het door jou goedgekeurde plan. Na een zorgeloze en gebruiksklare oplevering van jouw nieuwe website of webwinkel blijven we beschikbaar voor al jouw vragen, technisch onderhoud en content beheer.

Ook voor offline communicatie staan we voor je klaar. Denk daarbij aan logo-, huisstijlontwerp en alle soorten drukwerk van visitekaartjes en flyers tot stickers, pennen en spandoeken.

 


12websites.nl is een initiatief van 2MKB
We hebben groot aanbod aan diensten om ondernemers en organisaties breed te ondersteunen ondergebracht in verschillende specialistische concepten. Gespecialiseerd maar tegelijkertijd is alles beschikbaar via één vertrouwde partij, 2MKB!

Met 12websites.nl en 12drukwerk.nl helpen we je met webhosting, websites, webshops en drukwerk van visitekaartjes tot spandoeken en alles wat daar tussen zit.

Offistente levert diensten zoals kantoor- en telefoonondersteuning. Daarnaast wordt het beheer van de Werktuin, ondernemershuis Brunssum, verzorgt door 2MKB | Offistente.

Bij Completevents en haar partners kun je terecht voor hulp met organisatie, programmering, techniek en communicatie voor jouw evenementen.

Scroll naar boven